Sunday, November 16, 2014

RENTAL PHOTOBOOTH

Hai...Alhamdlillah rezeki Allah. SWT bagi..semua dugaan Allah bagi pasti ada hikmahnya...

15.11.2014- nyna dapat tempahan pertama..yesss yang pertama untuk mini photobooth bertemakan garden...and sis Yana gak yg upah nyna untuk gubahan hantaran dia..so nyna xnak tulis panjang2..meh layan picha je yer.. d^.^b

assistant x berbayar..hehehe

nyna and baby keisha

jadi model jap ye... :))

easel buatan sendiri (DIY)

tetamu yang lagi sibuk nak posing..hihihi

nak jugak..hehhee

muahh sikit..hehehe
photobooth for rental : RM200
pm me at facebook if interest!!! :))



Yang ni lak hantaran yg nyna gubah :)))






so that all untuk hari ini..KBYE!!!


XOXO
Kartina Affandy

♥Hai!Thankz 4 reading entry nyna!like kalau suka!♥

my day on NOvemBer

Hai..sudah berkurun lama uollzzzz..blog nyna x berhupdate..ish3..nampak bebeno buzy yer dokk..hehehee....okey bulan n November 2014..byk betul benda berlaku dalam hidup nyna..1st twin nyna yang super sengal nak mengakhiri zaman bujang sudah...hjg bulan ni tau..tu pun dah guna duet..nak beli tiket balik sarawak..tu belum masuk duit makan minum and shopping kat sana...disaat ni gak ler..nyna Excident!!!!!owhhhh...NOOOOOO...yups...12.11.14 pukul 11.15pm my hubby excident langgar POKOK!!!0.o

Now kereta dah masuk bengkel..byk gak yg kena repair..$$$$$$$ melayan lagi...dugaan betoll... adalah tambah tolak semua kos repair rm1000+++....pengsan jap..but nyna bersyukur sgt-sgt...semua selamat..yg penting hubby and my little keisha selamat tu dah kira bersyukur..tapi agak malang bagi nyna yang lagi sedap diulit mimpi di tempat duduk belakang siap berbaring tau...tergolek ke bawah tempat duduk..perghhhh..sakit sgt wei..kaki nyna bengkak..lebam..tngan nyna sebelah kanan xleh angkat tinggi..sampai kena pegi hospital..x-ray takut2..tulang bahu selisih...Alhamdulillah xda pape pun berlaku..just muscle koyak..so dapat MC 3 hari..(dalam otak..macam mana keje kt opis yg bertimbun..mati aku nk buat lau mc lama2 ni) 

Hubby lak x suruh trun keje..dah dapat mc..xpayah gedik nk turun keje..doktor suruh rehat..xpayah nk peker sangat kerje tu..
okey..saya yang menurut perintah..:P


nyna nak cerita yang nyna sekarang dah wat business baru...alah kecil2 je dulu..hehee..insyaAllah kalau boleh nak maju ke depan.

nantikan next entry okey..BYE!!!



XOXO
Kartina Affandy

♥Hai!Thankz 4 reading entry nyna!like kalau suka!♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...